Tämän blogin tarkoitus on vain esitellä noita mun elikoita. Kaikki eivät ole feispuukissa ja kuvalliset mailit tukkivat äkkiä postilaatikot, joten päätin avata blogin sulloakseni otoksia otuksista tänne.

Pääosissa siis pari kappaletta hovawarteja, sivuosissa joskus muitakin elikoita, lähinnä kuitenkin hoffeja. Omat koirani ovat 2005 syntynyt blondi narttu Miina (Emo's Riska) ja tuoreempi tapaus 2011 syntynyt musta uros Sinko (Emo's Taisto), jonka elämän alkutaipaleesta löytyy tietoa osoitteesta http://emos.vuodatus.net. 

Kun näistä kahdesta puhutaan, niin on mainittava myös ensimmäinen koirani, jo edesmennyt Pommi, kertakaikkisen mahtava persoona, josta tämä koko touhu alunperin lähti. Pommi vaikuttaa edelleen nykyisissä koirissani, sillä se on Miinan isä ja Singon isoisä.

En lupaa olla aktiivinen päivittäjä, muttta joskus saatan vähän tarinoidakin, jos ollaan eksytty treeneihin, kisoihin tai jos jotain muuta mainitsemisen arvoista on tapahtunut. Mutta nyt pitemmittä puheitta pääosan esittäjien pariin.

Pommi (Hjärtevännen's Atomic Bomb 1999-2009) © Sanni

Miina

Sinko