Valtakunnassa kaikki hyvin. Nyt on ikää jo lähes 19 viikkoa ja painoa 22 kiloa. Epävirallinen korkeusmittaus kertoo, että säkäkorkeus on siinä pikkusen 50 sentin paremmalla puolella n. 50-52. Kulmahampaat ovat vielä tiukasti kiinni ja pentukarvan putoilu jatkuu.

Hakutreeneissä ollaan käyty muutaman kerran tallailemassa ja tutustumassa muihin koiriin. Beussinarttu Srelan (http://srelax.blogit.fi) kanssa pitää nöyristellä ja tekeytyä välillä hirmu pieneksi, se kun vaan pärisee ja örisee, eikä hirveesti diggaile loikkivaa pentua. Nahkacollie Saku sen sijaan on mukava kaveri, kun se ei suutu ja viitsii leikkiäkin. Paras hakutreenifrendi on kuitenkin kuukautta vanhempi bc-narttu Kide, joka on vaan niin perhanan vikkelä, ettei sen perässä pysy millään.

Uusia kuvia ei juuri ole, kun arkisin on töiden jälkeen niin pimeää, ettei koiraa edes näe lenkillä ;). Viikonloppu meni treeneissä ja Teemun synttäreitä juhliessa, joten kuvailut jäi vähemmälle. Onneksi voin olla kerran viikkoon etätöissä, niin päästään edes yhtenä arkipäivänä valosaan aikaan liikkeelle ja sään salliessa nappaamaan pari kuvaakin.

Sen hetken se pysyy ulkona paikallaan, kun pitää pysähtyä pissalle ;)

Mihis se täti jäi?