Viime viikonloppuna meille tarjoutui tilaisuus lähteä rakennusetsintätreeneihin muutaman muun hoffistin kanssa. Ja olihan siellä pari "vääränrotuistakin". Miina on osallistunut rakennusetsintään muutamia kertoja, joten mukaan lähti tällä kertaa Sinko hakemaan kokemusta ja laajentamaan maailmankuvaansa ;).

Sanni tuli noutamaan meitä ja Sinko pääsi elämänsä ensimmäistä kertaa reissaamaan kevythäkissä ja ilman Miina-tätiä. Autossa Srela ja Riemu pitivät perhananmoista murinaa Singolle, mutta niin vain pentu ahtautui häkkiinsä pelkästään lihapullan voimalla. Reipas jätkä.

Rakennus oli mielettömän iso tehdashalli, jossa säilytettiin toimistokalusteita. Tilaa lohkoivatkin seinien lisäksi pitkät kaappirivistöt, toimistopöytä- ja tuolijonot. Oiva tilaisuus tutustuttaa pentua erilaiseen ympäristöön ja alustoihin, hajuihin ja kaikuviin ääniin. No, eipä se ollut moksiskaan edellämainituista tai mistään muustakaan. Luottavaisesti se kipitti hämärässä huoneessa metallisia ritiläportaita alas ja ylös, vaikka osa vanhemmista koirista kieltäytyi portaille astumasta. Omituiset keskeltä lattiaa alas pimeään lähtevät kierreportaat olivat Singolle myös pala kakkua. Se ei todellakaan tunnu häiriintyvän a) vieraista ihmisistä b) vieraista tiloista tai c) omituisista alustoista. Mikäs sen mukavampaa! :)

Maisa ehti nappaamaan Singosta pari kuvaakin.

Ei löytynyt kierreportaiden päästä ukkoa

Mutta kaappirivien välistä löytyi!

Ja toinenkin.